Засідання студентського наукового гуртка

19 березня 2024 року в рамках роботи студентського наукового гуртка «Актуальні проблеми наукової комунікації» (керівники – завідувач кафедри Світлана Литвинська та доцент кафедри Оксана Приходько), що функціонує на кафедрі української мови та культури, було проведено четверте засідання за темою «Доповідь і мультимедійна презентація як форми оприлюднення результатів науково-дослідницької роботи студента». Засідання було заплановане саме напередодні ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки» з метою надання студентам практичних рекомендацій щодо особливостей і технологій створення доповіді та мультимедійної презентації як форм представлення результатів студентського наукового дослідження.
Студенти та магістранти ФКНТ, ФКПІ, ФЕБА, ЮФ, які взяли участь у засіданні, мали змогу ознайомитися зі структурою доповіді, особливостями її виголошення, а також технічними вимогами до створення мультимедійної презентації.
Найбільше зацікавили студентів практичні поради доповідачеві, де йшлося не тільки про те, як створити наукову доповідь, але і як її виголосити, а, зокрема, подолати страх перед аудиторією.
У рамках профорієнтаційної роботи кафедри на засідання гуртка із представленням доповіді та мультимедійної презентації була запрошена Анастасія Навозняк, студентка 2 курсу Рівненського економіко-технологічного фахового коледжу НУВГП, яка посіла 2 місце в секції «Українська мова» на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.
Отож, зичимо нашим студентам блискучих наукових доповідей із якісною переконливою та підставовою їх науковою візуалізацією!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *