Перемога студентки ФЛСК НАУ у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методиками їх викладання)

Вітаємо студентку ФЛСК НАУ Анастасію Голуб з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методиками їх викладання).
Науковий керівник – доцент кафедри української мови та культури Христина Стецик.
Тема роботи – “Діалектизми в сучасній українській літературі: функціонально-стилістичний аспект (на матеріалі творів Юрія Винничука, Орести Осійчук, Мирослава Лаюка)”
Відповідно до Листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 15.02.2024 за № 21/08-288 на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка УДУ імені Михайла Драгоманова було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методиками їх викладання).
Мета Конкурсу – підвищення інтересу до української мови та літератури серед молоді; виявлення, підтримка та стимулювання молодих науковців, які мають схильність до науково-дослідницької діяльності в галузі філології, сприяння творчому самовдосконаленню студентів закладів вищої освіти.
У період з 30 березня по 10 квітня 2024 року експертна галузева комісія провела заочне рецензування студентських наукових робіт. 11-12 квітня 2024 року відбувся захист наукових робіт, які пройшли на другий етап Конкурсу, у форматі дистанційної науково-практичної конференції.
За результатами двох етапів Конкурсу галузева комісія визначила переможців. Студентка НАУ Анастасія Голуб посіла призове ІІІ місце!
Вітаємо її і Національний авіаційний університет з високим досягненням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *